BAŞKAN ATAÇ'TAN ALINCA MAHALLESİ'NE ZİYARET


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Alınca Mahalle Muhtarı İsmail Kesikbaş ile bir araya geldi. Muhtardan mahallenin ihtiyaçları ile ilgili bilgi alan Başkan Ataç, incelemelerde bulundu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, hem kent hem de kırsal mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Ataç son olarak, Alınca Mahallesi’ni ziyaret ederek Mahalle Muhtarı İsmail Kesikbaş ile buluştu. Burada Muhtar Kesikbaş’ın istek ve taleplerini dinleyerek not alan Başkan Ataç, mahallede yapılacak hizmetler öncesinde de incelemelerde bulundu.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Ataç, “Mahallelerimizi kırsal ya da merkez olarak ayırt etmeden eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün de Alınca Mahallemizi ziyaret ederek muhtarımızın hem istek ve taleplerini dinledik hem de bölgede yapılması planlanan çalışmalarla ilgili yerinde incelemelerde bulunduk. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını muhtarlarımızla istişare ederek belirlemek, daha doğru ve hızlı hizmet bir şekilde ilerlememize katkı sunuyor. Amacımız, tüm hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek ve Tepebaşı’nı dayanışma içinde daha da geliştirmektir” dedi.

Ziyarette Başkan Ataç’a; Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcıları Bülent Çetin, Erkan Uçkan ve Suat Yalnızoğlu ile Tepebaşı Belediyesi Özel Kalem Müdürü Özcan Erkaya da eşlik etti.

iletişim Adres


Tepebaşı Belediyesi
Hizmet Binası

Hoşnudiye Mah. Şahin Cad. No:84
Tepebaşı / Eskişehir
0 (222) 211 40 00 0 (222) 320 88 88 bilgi@tepebasi.bel.tr

Rakamlarla Tepebaşı

Başa Dön