SEMPOZYUMDA BİLDİRİ SUNUMLARI BAŞLIYOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından 11.’si düzenlenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu bildiri programlarına da ev sahipliği yapacak.

Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun bilimsel ayağı olan bildiri sunumları 14-15 Eylül tarihlerinde Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. Türkiye'nin farklı üniversitelerinden 24 Türk akademisyen ve dünyanın farklı üniversitelerinden 5 yabancı akademisyen olmak üzere toplam 29 hakem tarafından bildiriler değerlendirildi ve sonuç olarak 37 sözlü bildiri sunulacağı belirtildi.

14-15 Eylül tarihlerinde sunumu gerçekleştirilecek bildirilerin yanı sıra sempozyumlarda bu zamana kadar (2016 itibari ile) toplam 389 bildiri sunumu yapıldı.

Eklenme Tarihi: 13.09.2017