İSMAİL SAYMAZ SÖYLEŞİSİNE BÜYÜK İLGİ

Tepebaşı Belediyesi’nin Kent & Kültür söyleşileri devam ediyor. Şair Haydar Ergülen’in koordinatörlüğünde gerçekleşen söyleşilerin bu ayki konuğu gazeteci yazar İsmail Saymaz oldu.

Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi Oktay Ekinci Sahnesi’nde, gerçekleşen söyleşiye özelikle gençlerin ilgisi yoğun oldu. İsmail Saymaz’ı dinlemeye gelenler arasına Tepebaşı belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Utku Çakırözer, bazı meclis üyeleri ve çok sayıda yurttaş yer aldı.

Gazeteci yazar İsmail Saymaz, son yıllarda ülke gündeminde büyük yer bulan konular hakkında yazdığı kitapların öykülerini kendisini dinlemeye gelenlere paylaştı. Saymaz, Fıtrat-İş Kazası Değil Cinayet, Ali İsmail-Emri Kim Verdi ve Esas Duruşta Cinayet başta olmaz üzere okuyucularına çeşitli bilgiler verdi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç söyleşi sonunda İsmail Saymaz’a teşekkür ederek; Kendisini dinlerken ülkemizin yetiştirdiği en önemli araştırmacı gazeteci olan Uğur Mumcu’yu anımsadım. Umut ediyorum ki daha genç yaşında bu kadar çok kitap yazmayı başaran İsmail Saymaz çok daha önemli işlerin altına imza atacaktır. Kendisine keyifl söyleşi için teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu. Söyleşi sonrasında Saymaz sevenlerinin getirdiği kitaplarını imzaladı.

Eklenme Tarihi: 20.03.2017