HÜRRİYET İLKÖĞRETİM OKULU SUKURUSU'NDA

Tepebaşı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve bugüne kadar yüzlerce ilköğretim öğrencisini ağırlayan Sukurusu Uygulama Merkezi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Uygulama Merkezi’nin bu haftaki misafirleri ise, Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencileri oldu.  Atölyeye gelen öğrenciler geri dönüşüm ve ekoloji hakkında bilgiler edindikten sonra atık kağıtlardan oyuncaklar yaptılar. Neşe içinde geçen eğitim sırasında Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da çocukları yalnız bırakmadı.

Başkan Ataç çocuklarla tek tek ilgilenirken, Tepebaşı Belediyesi hakkında çocukların sorduğu soruları yanıtladı. Ataç, geri dönüşüme verdikleri önemin altını bir kez daha çizerek, yapılan atölye çalışmasının genişleyerek devam edeceğini kaydetti.

Eklenme Tarihi: 16.03.2010