ÇÖZÜME MUHTARLAR İLE BERABER KARAR VERİLDİ

Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu’nda, mahalle ve mahalle olan köy muhtarlarıyla 2009’da yapılan ve 2010 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirici bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş, Park ve Bahçeler Müdürü Nuray Çayır katılırken, Fen İşleri Müdürü Ertuğrul Özen muhtarlara bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda 2010 yılında yapılacak çalışmalar anlatıldı. Toplantı sırasında kürsüye gelen Başkan Ataç, muhtarların sorunlarını dinleyerek önümüzdeki dönemde üretecekleri çözümler hakkında bilgiler verdi.

Toplantı sonrasında muhtarların isteğiyle 11 mahalle arasında kura çekilerek Keskin ve Kavacık mahallelerinde çalışmalara başlanması kararlaştırıldı. Bu iki mahalle 2010 yılı için, yüklenici firmaya ihale edilerek üst kaplamaları tamamlanacak. Diğer mahallelerde de çalışmalar Fen İşleri Müdürlüğü ve diğer müdürlükler tarafından aralıksız devam ettirilecek.

Toplantıya Alınca Mahallesi Muhtarı Metin Kesiktaş, Aşağı Söğütönü Muhtarı Ziya Celep, Batıkent Mahalles Muhtarı Musa Kılınç, Boyacıoğlu Muhtarı Ruşen Ak, Çamlıca Mahalesi Muhtarı Mustafa Coşu, Çukurhisar Hisar Mahallesi Muhtarı Kenan Özyurt, Çukurhisar Yeni Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Alpay, Eğriöz Muhtarı Yusuf Koyun, Emirler Muhtarı Halit Kaya, Emirceoğlu Muhtarı Hüseyin Yılmaz, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Ayşe Çıraklı, Gazi Paşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Keskin, Kavacık Mahallesi Muhtarı Kasım Aflaz, Keskin Mahallesi Muhtarı Ali Büyük, Kozkayı Mahallesi Muhtarı Şükrü Solak, Koyunlar Mahallesi Muhtarı Abdullah Ekici, Sakintepe Muhtarı Hasan Kervancı, Satılmışoğlu Mahallesi Muhtarı Ahmet Tuna, Şirintepe Mahallesi Muhtarı Nuren Kahraman, Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Sabahattin Aslan, Y.Söğütönü Muhtarı Önder Özer ve Zincirlikuyu Mahallesi Muhtarı Kemal Aydinç katıldı.

Eklenme Tarihi: 10.02.2010

SerportWeb