TEPEBAŞI'NDAN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ADINA BÜYÜK BAŞARI

Tepebaşı Belediyesi’nin koruyucu hekimlik projesi olarak yaşama geçirdiği Şirintepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kısa zamanda önemli çalışmalara imza attı.

Koruyucu hekimlik adına diş sağlığı alanında Türkiye’de 4. Eskişehir’de ilk olan Tepebaşı Belediyesi Şirintepe Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ocak 2013 rakamlarıyla toplam 638 çocuğu ağız diş taramasından geçirirken toplam 531 çocuğun tedavisini gerçekleştirdi.

Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada yaklaşık iki aylık bir sürede ulaşılan rakam ile Tepebaşı Belediyesi’nin ağız ve diş sağlığı konusunda başlattığı projenin geleceğe sağlıklı gülümseyen nesiller yetişmesi için adım olacağı belirtildi.

Eklenme Tarihi: 06.02.2013