TEPEBAŞI BELEDİYESİ'NDEN ÜCRETSİZ KURBAN KESİMİ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Kurban Bayramı öncesi hayvan satış pazarını dolaşarak satış yerlerini denetledi.

Başkan Ataç, Muttalip’de bulunan hayvan satış pazarını gezerek satış yapan esnafla sohbet ederek bilgi aldı. Esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç yaptığı açıklamada Tepebaşı Belediyesi’nin geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ücretsiz kurban kesimi yapacağını belirtti.

Tepebaşı Belediyesi tarafından kesim süresince uzman personel vatandaşlara hizmet verecek. Ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar 444 44 26 No.lu Mavi Masa hattını arayabilecekler.

Tepebaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Muttalip kurbanlık satış alanından yarım saat arayla 08.00 – 12.00 arası ücretsiz nakliye aracı vatandaşlara hizmet verecek. Uluönder Kapalı Pazaryeri’nde öğlen saat 13.00’a kadar ücretsiz olarak yapılacak kesimler hijyenik ve dini kurallara uygun bir şekilde veteriner hekimler gözetiminde gerçekleştirilecek. Kesim sırasında vatandaşlar Tepebaşı Belediyesi tarafından hazırlanan alanda sıcak çorba ve sıcak içeceklerini içerek bekleyebilecekler. Araçları olmayan vatandaşlara kurban kesiminden sonra ulaşım hizmeti sağlanacak.

Eklenme Tarihi: 22.10.2012

SerportWeb