İL GENEL MECLİSİ’NDEN SOKAK HAYVANLARIYLA İLGİLİ ÇALIŞMA

Eskişehir İl Genel Meclisi şehir genelinde sokak hayvanları konusunda çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar kapsamında Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden İl Genel Meclis Üyeleri Mesut Ör ve Bedriye Yönlüer çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette İl Genel Meclis Üyeleri Mesut Ör ve Bedriye Yönlüer’e Tepebaşı bölgesinde bulunan sokak hayvanları ile ilgili veriler aktarılarak Tepebaşı Belediyesi’nin bölgede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verildi. İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Ör yaptığı açıklamada “Avrupa standartlarında Türkiye’de örnek bir merkez olan Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’nde Tepebaşı Belediyesi yetkililerinden bilgi aldık. Yapılan çalışmalardan çok memnun olduk. Eskişehir genelinde çalışmalarımızı tamamladıktan sonra İl Genel Meclisi’nde raporlarımızı sunarak belediyelerimizle işbirliği gerçekleştireceğiz.” dedi.

29.02.2012

Eklenme Tarihi: 29.02.2012