ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA YAŞATILAN MUTLULUK

Tepebaşı Belediyesi akülü araç dağıtımı ilşe engelli bireylerin umudu olmaya devam ediyor. Hayırsever vatandaşların bağışlarıyla gerçekleştirilen bu yardımlar engelli bireylerin yüzlerini gülümsetiyor.
Vildan Çakır (Hoşnudiye Mahallesi) Ahmet Çokoy (Batıkent Mahallesi) Orhan Dökmeci (Şirintepe Mahallesi) Mehmet Kaya (Kumlubel mahallesi) Fatih Avcıoğlu (Şeker Mahallesi)'nde yaşayan vatandaşlarımız akülü araçlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.
Tepebaşı Belediyesi Başkanı Dt. Ahmet Ataç " Hurdacılar Odası'nın yardımsever destekleriyle bu araçları veriyoruz. Kendilerine bu hassas düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Önemli olan bu araçların yerine ulaşması ve insanlarımızın hayatlarını kolaylaştırması bizim için çok önemli, güle güle kullansınlar dedi"
Akülü araçlarına kavuşan engelli vatandaşlarımız ise "Bu yardımlarından dolayı hurdacılar odası ve belediyeye çok teşekkür ediyoruz" dedi.

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ TEPEBAŞI BELEDİYESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ YEMEKTE BULUŞTU

Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlediği Engeliler Günü yemeğine engelliler, aileleri ve sivil toplum kurul...