ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ TEPEBAŞI BELEDİYESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ YEMEKTE BULUŞTU

Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlediği Engeliler Günü yemeğine engelliler, aileleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı gecede engellerin engel olmadığı gösterildi.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç gecede yaptığı konuşmada "Engelsiz Günü" olarak tanımladığı Dünya Engelliler Günü'nün düşünsel anlamda engellerin aşılarak sosyal yaşam içerisinde yer alacak engelli sayısının artması için çalışmalar yapılması gerektiğini dile getirdi.
Başkan Ataç, insanın temel hak ve özgürlüklerinin engelli engelsiz diye ayırt edilemeyeceğine dikkat çekerek, Tepebaşı Belediyesi'nin engellilerin toplum içerisinde üretme ve paylaşma mutluluğunun yaşamasını sağlayan çalışmalara imza attığını söyledi.
Bu özel günde biraraya gelen engelli vatandaşlarımız Salim Özkara'nın sahnesiyle gönüllerince eğlendiler. Ayrıca Tepebaşı Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezinde eğitim gören çocukların oluşturduğu halk oyunları ekibi büyük bir beğeni ve alkış aldı.

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ TEPEBAŞI BELEDİYESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ YEMEKTE BULUŞTU